3.4.2019
Poslední kolo PP U11

Sobota :

USK – BA Sparta            76:12

Utkání jsme zvládly, zahrály si všechny hráčky lavičky. S výkonem všech hráček jsem byla spokojena.

Neděle :

USK – HB Basket             49:57

Hned v prvním nedělním zápase nás čekal těžký soupeř HB Basket. V tomto utkání se hrálo o druhou příčku v tabulce, která zajišťovala postup na mistrovství ČR. Takže zápas s velkým Z.

Od začátku zápasu bylo jasné, že to bude velký boj. Rozhodčí pískali hodně, každý dotek…. Což nám ze začátku chvilku trvalo, než jsme pochopily přísnější měřítko rozhodčích. Bohužel v závěru jsme udělaly více chyb než soupeř, zbytečné ztráty, neproměněné šance a také špatné proměňování šestek a k tomu velké množství osobních chyb, které nasbíraly zkušenější hráčky. To byly faktory, které rozhodly, že soupeř vyhrál zaslouženě a mohl slavit postup na MČR.

Ikdyž se nám nepovedlo zvítězit, byl to krásný dramatický zápas a já musím všechny hráčky pochválit za nasazení, bojovnost, odhodlání.

Když si vzpomenu, jak jsme před začátkem sezóny dávaly tento tým dohromady, kdy jsme byli rádi za každou hráčku, tak jsem s celou sezónou spokojená. Holky se hodně zlepšily, poctivě trénují, jsou dobrá parta a basket je baví. Což je to nejdůležitější…... Třetí místo je taky krásné ��

 

USK – BC Wizards DDM P10       53:20

Na děvčatech bylo znát zklamání a i trochu chyběly po náročném zápase jak fyzické tak i psychické síly. Ale holky jsou bojovnice a zápas zvládly a mohly slavit vítězství v poslední zápase této sezóny.

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

6.
dub
60
7
USK Praha
BK Studánka Pardubice
6.
dub
16
72
BK Studánka Pardubice
USK Praha

Tabulka

1.
Tygři Praha
39
2.
HB Basket
37
3.
Basket Slovanka
31
4.
USK Praha
29
5.
BK Studánka Pardubice
24
6.
BA Sparta
20

Tréninky

pondělí
Modřany 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 16:30-17:30
pátek
Modřany 15:30-17:00

Trenéři

Barbora Schambergerová
Monika Hradilová