6.3.2013

USK : Slovanka (82:28)

Ve čtvrtek se přehrávalo utkání se Slovankou. Slovanka nastoupila pouze v 8 hráčkách :-(.  Víc už nemá smysl komentovat. Doufám, že 12. 3. bude kompletní a odehraje alespoň jedno utkání, které bude bez problémů.

Nusle : USK (34:22)

Sobotní zápas proti Nuslím byl velmi vyrovnaný a bojovný z obou stran. Dodržovaly jsme taktické pokyny a hrály rychlý a jednoduchý basket. Zaslouženě jsme vyhrály. Velkou pochvalu si zaslouží Barča, která celý víkend velmi dobře bránila.

USK: Basket Praha 14 (29:50)

Opět asi nemá smysl komentovat, protože družstvo Basket Praha 14 na zápas přišlo bez soupisky, proto byl zápas odehrán pouze jako „přátelské utkání“. V utkání dostaly velký prostor hráčky méně vytěžované a mladší hráčky Klárka a Karča.

HB Basket : USK (54:43)

Do zápasu jsme vstoupily neuvěřitelným způsobem. Hráčky z HB nevěděly, co s námi dělat. Dobře jsme bránily a dávaly jednoduché koše. V poločase jsme vedly o 9 bodů. Bohužel na začátku třetí čtvrtiny jsme se lekly toho, že můžeme vyhrát!!! Hysterické scény některých hráček byly k neuvěření!! Nedám koš a hroutím se!!! Doufám, že jsem toto divadelní představení viděla naposled!!! Nedám koš, tak zaberu v obraně a dám ho příště nebo dám skvělou přihrávku spoluhráčce!!! Jedinou omluvou pro Vás bylo, že HB přestalo hrát osobní obranu a hrálo něco podobného zóně . Ještě jedna poznámka na závěr. Vyfaulovat se není trestné ani ostuda, když celý zápas hrajete na 100 %.

USK : Prosek (68:55)

Do zápasu se promítlo zklamání a únava z předchozího zápasu. Přesto některé akce byly velmi povedené.

V zápasech na Proseku, díky kvalitním rozhodčím, vyšly najevo spousty neřestí jako přebírání míče jednou rukou, kroky při zahájení driblingu atd. Přesto hodnotím víkend velmi pozitivně, protože jak vidíte, tak i s HB můžeme hrát vyrovnaně i je porazit, když budeme chtít a věřit si jako TÝM!!! Jednotlivci nám utkání nevyhrají!!! Nusle jste bez Kačky i Áji porazily, protože jste hrály týmově. Jen tak dál….:-)

Statistiky :

http://www.pbasket.cz/showResults.php?zobraz=2

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

6.
dub
60
7
USK Praha
BK Studánka Pardubice
6.
dub
16
72
BK Studánka Pardubice
USK Praha

Tabulka

1.
Tygři Praha
39
2.
HB Basket
37
3.
Basket Slovanka
31
4.
USK Praha
29
5.
BK Studánka Pardubice
24
6.
BA Sparta
20

Tréninky

pondělí
Modřany 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 16:30-17:30
pátek
Modřany 15:30-17:00

Trenéři

Barbora Schambergerová
Monika Hradilová