20.9.2009
Změny na letošní sezónu.
Změny na letošní sezónu.

                Do letošní sezóny vstupujeme my, družstvo nejmladších minižákyň, jako naprosto nový tým. Některé z hráček dostanou své první šance uplatnit se v soutěžních utkáních. Přáním všech je pochopitelně co nejlepší umístění v soutěži, nebude to však jednoduché. Hlavním úkolem našeho snažení by mělo být, připravit se pro uplatnění ve vyšších soutěží v budoucnu, naučit se co nejvíce nového a zdokonalit si již osvojené dovednosti. Také proto je v plánu, že mimo soutěže Krajského přeboru, se bude vedení klubu snažit dohodnout co možná nejvíce přátelských utkání, třeba i proti starším soupeřkám. Jak se říká: „Těžko na cvičišti, lehko na bojišti“. Doufáme, že si všichni z tréninků a zápasů odneseme co nejvíce. Spoustu zkušeností, zážitků a samozřejmě i zábavy.

                Jednou velkou změnou v našem družstvu jsou nové trenérky Lenka Pejčochová a její asistentka Aneta Šobová.

                Náš tým má pro sezónu 2009/2010 tyto soupeře: Basket Slovanka, Aritma Praha, Zemanky, BK Brandýn nad Labem, BK Junior Kralupy nad Vltavou

                Byly bychom velmi potěšeny, kdybyste náš tým přišli povzbudit. Naše domácí utkání se odehrají v základní škole Modřany. Budeme se snažit Vás svými výkony a výsledky nezklamat.

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

6.
dub
60
7
USK Praha
BK Studánka Pardubice
6.
dub
16
72
BK Studánka Pardubice
USK Praha

Tabulka

1.
Tygři Praha
39
2.
HB Basket
37
3.
Basket Slovanka
31
4.
USK Praha
29
5.
BK Studánka Pardubice
24
6.
BA Sparta
20

Tréninky

pondělí
Modřany 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 16:30-17:30
pátek
Modřany 15:30-17:00

Trenéři

Barbora Schambergerová
Monika Hradilová