8.5.2023
Finále

Tak v neděli 7.5. nastal ten den na který jsme se těšily a připravovaly celou sezónu. A vše se opakovalo jako vloni tedy finále proti Hradci Králové, jen s rozdílem že loni jsme překvapily, letos se od nás očekávalo a o to větší holky pociťovaly tlak. Ale tenhle tým je fakt silný. Vše vždy není ideální, ale musím říct, že holky jsou fakt super a zatím vždy se dokázaly zkoncentrovat a zabrat když se nedařilo. Zápas se dlouho tahal, skóre se překlápělo ze strany na stranu, žádný tým nedokázal bodově odskočit. My nehrály úplně dobře v obraně, byly jsme moc zalezlé a nechávaly soupeřkám moc prostoru. Teprve ke konci druhé čtvrtiny jsme více přitlačily a hned z toho bylo pár rychlých protiútoků a do druhého poločasu jsme šly s náskokem sedmi bodů 31:24. Ve třetí čtvrtině jsme náskok navýšily až na 16 bodů. V poslední čtvrtině jsme nedopustily aby se soupeř bodově přiblížil, zápas jsme měly pod kontrolou a při závěrečném hvizdu mohly propuknout radostné emoce. Zvládly jsme to. Každý ví, že obhaájit je těžší než vyhrát poprvé, ale tento tým na to měl a zvládnul to.

Díky všem rodičům za podporu po celou sezónu a především při mistrovství. Poděkování Vám patří i od klubu ( slíbila jsem že vyřídím), jak jste pomohli zásobovat občerstvením a v hledišti jste byli úžasní, holky si to moc užily, ne vždy se to takto sejde a povede. Poděkování patří klubu, že souhlasil s pořadatelstvím v naší hale, myslím že to byl zážitek pro všechny týmy. Především díky Lucce Luxové, Viktorovi Smiljaničovi a Lence Hradilové, kteří vše zajišťovali organizačně v zákulisí turnaje a že to bylo sakra práce.

Nyní chvilka zaslouženého volna a pak opět do práce, protože se od nás bude zase příští sezónu očekávat něco nového, tak nesmíme usnout na vavřínech :-).

Holky velká gratulace !!!!!!

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

21.
dub
70
57
USK Praha
BCM Sokolov
20.
dub
82
26
USK Praha
BK Karlovy Vary

Tabulka

1.
TJ Sokol Nusle
23
2.
USK Praha
21
3.
Sokol Kladno
20
4.
BCM Sokolov
19
5.
BC Slaný
16
6.
BK Levhartice Chomutov
14
7.
BK Karlovy Vary
13

Tréninky

pondělí
Petřiny 16:30-18:00
úterý
Petřiny 18:00-19:30
čtvrtek
Petřiny 16:30-18:00
pátek
Petřiny 17:00-18:30
pátek
Královka 19:00-20:30

Trenéři

Lucie Pastýříková
Jiří Pastýřík