20.8.2022
Po měsíci a půl prázdnin se holky z kategorie U12 znovu sešly, aby už tradičně zahájily novou sezónu soustředěním v Dobřichovicích.

Soustředění holky odstartovaly v neděli odpoledne lehčím tréninkem v hale, a následným tréninkem venku. Po večeři měly holky krátký odpočinek, po kterém se holky ještě vrátily na hodinový trénink do haly.

Pondělí a úterý měly holky v podstatě stejný program, dopoledne holky začínaly venkovními tréninky, ve kterých jsme se zaměřily na fyzickou a atletickou přípravu. Z venkovního tréninku jsme se přesunuly do haly, který byl zaměřený na basketbalovou průpravu. Po dopoledních trénincích se holky přesunuly na oběd, na který navazoval odpolední klid. Odpolední tréninky probíhali v podstatě stejně jako dopolední, pouze s tou změnou, že v pondělí měly holky místo tréninku hale, hodinu s fyzioterapeutkami. Pondělní večerní trénink byl zaměřený na hru. V úterý se holky místo večerního tréninku přesunuly v rámci relaxace do místního bazénu.

Na středu nám připadal třetí „kritický“ den, takže měly holky volnější den, zaměřený na odpočinek a hry. Dopoledne jsme se byly projít u Berounky, kde si holky nasbíraly kamínky, které si odpoledne nabarvili.

Ve čtvrtek už měly holky klasický program, který začaly venkovním tréninkem, po kterém následoval trénink v hale. Odpolední fázi začaly holky v hale, a pak se přesunuly na poslední venkovní trénink, který byl už lehčí, jelikož holky byly už poměrně unavené, a večer je čekal zápas se starší kategorií U13. Zápas holky naše holky krásně odmakaly, ale zápas s U13 nakonec prohrály především z důvodu našeho malého výškového průměru. Čtvrteční den holky zakončili noční bojovkou, kterou absolvovaly dohromady se stejně starými volejbalisty z Příbrami, kteří měli v Dobřichovicích také soustředění.

V pátek dopoledne holky absolvovaly poslední trénink v hale, po kterém došlo k vyhlášení jednotlivých soutěží, které holky v průběhu týdne absolvovali. Soustředění holky uzavřely pátečním obědem, po kterém si holky vyzvedly rodiče.

Soustředění holky zvládly skvěle a naštěstí bez závažnějších zranění.

Velké poděkování patří všem holkám i rodičům, kteří předvedli své dovednosti v pečení, čímž zařídili holkám luxusní druhé večeře.

S pozdravem trenéři U12

 

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

21.
dub
34
82
Tygři Praha
USK Praha
21.
dub
82
26
USK Praha
BK Studánka Pardubice

Tabulka

1.
HB Basket
35
2.
Basket Slovanka
32
3.
USK Praha
32
4.
Tygři Praha
27
5.
BK Studánka Pardubice
23
6.
BA Sparta
22
7.
Jižní Supice
18

Tréninky

pondělí
Modřany 18:00-19:30
středa
Modřany 16:00-17:30
pátek
Modřany 17:00-18:30

Trenéři

Lucie Luxová
Alena Petlanová