8.11.2009
O víkendu jsme odehrály druhé kolo pražského přeboru. Našimi soupeři byli Sparta, Slovanka a Aritma
O víkendu jsme odehrály druhé kolo pražského přeboru. Našimi soupeři byli Sparta, Slovanka a Aritma

Zápas se Spartou se z naší strany nesl v ospalém a nesoustředěném duchu. A podle toho také vypadala celá naše hra. Bohužel, nedokázaly jsme ubránit dvě klíčové hráčky a prohrály velkým rozdílem. Zápas s Aritmou byl pravým opakem zápasu se Spartou. Celý zápas jsme správně plnily taktické pokyny trenéra a na hřišti se vystřídala celá lavička. Zápas jsme dotáhly do vítězného konce.

V neděli dopoledne jsme sehrály opět utkání se Spartou, se kterou jsme hrály celkem vyrovnané utkání. První a třetí třetina byla jen v naší režii, ale bohužel zbylé dvě čtvrtiny jsme nedokázaly pokrýt jejich dvě klíčové hráčky. Rozhodly herní zkušenosti a v některých případech i kila a centimetry navíc, které nám chybí.  Zápas se Slovankou se dá shrnout jedním slovem – tragédie. Skoro všechny hráčky přestaly hrát a bojovat, což mi přijde jako velká škoda!!!

Ráda bych pochválila pětici hráček paní trenérky Lenky a Klárku Korbelovou. Malinkou pochvalu si zaslouží Linda za zápas se Aritmou a na tréninku dostane slíbenou odměnu, ale také doufám, že bude makat ne na 100%, ale na 120%!!! Samozřejmě to platí i pro ostatní!!!

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

21.
dub
34
82
Tygři Praha
USK Praha
21.
dub
82
26
USK Praha
BK Studánka Pardubice

Tabulka

1.
HB Basket
35
2.
Basket Slovanka
32
3.
USK Praha
32
4.
Tygři Praha
27
5.
BK Studánka Pardubice
23
6.
BA Sparta
22
7.
Jižní Supice
18

Tréninky

pondělí
Modřany 18:00-19:30
středa
Modřany 16:00-17:30
pátek
Modřany 17:00-18:30

Trenéři

Lucie Luxová
Alena Petlanová