7.2.2022

Válečnice Děčín - USK Praha "B"   57:67

Sobotní začátek utkání byl trošku rozpačitý, jakoby nás překvapila agresivita a sebevědomí soupeře. Naštěstí jsme se po první čtvrtině rozkoukaly a od druhé čtvrtiny už jsme fungovaly jako tým při spolupráci v obraně i v útoku, což se ihned projevilo i ve skóre. Postupně jsme pak navyšovaly rozdíl v náš prospěch a kontrolovaly vývoj utkání.                                                                        Ne, že bychom neměly co zlepšovat! Soupeřky nás chvílemi vyučovaly v doskoku pod naším košem, protože stále sledujeme míč a neblokujeme hráčky. 

Body: Frantová a Cahová 16 b., Špatková 14 b., Nováková 9 b., Vyroubalová 6 b., Kryšpínová 3 b., Timková 2 b., Kyselicová 1 b.

 

Bižuterie jablonec nad Nisou - USK Praha "B"   67:61

 

V neděli jsme nastoupily s chutí a nasazením, během prvních tří čtvrtin jsme hrály se soupeřkami zcela vyrovnanou hru. Podařilo se nám několik velmi pěkných rychlých protiútoků, zlepšily jsme útočný doskok. Škoda, že jsme neproměňovaly střelecké šance bezprostředně pod košem. Ve 3.minutě se  soupeřkám povedlo odskočit ve skóre o pět bodů, přesto se ještě  naše děvčata bojovností a slušnou kondicí dokázala „zvednout“ a  zabojovala o vítězství . Škoda, nepovedlo se, tak příště!

Body: Frantová 21 b.,  a Cahová 13 b.,  Vyroubalová 7 b., Kryšpínová 6 b., Florjánková 5 b.,  Nováková 4 b., Špatková 3 b., Kyselicová 2 b.

Pochvalu za předvedený výkon,velkou bojovnost a nasazení si zaslouží všechna děvčata , velmi dobrý výkon po oba dny předvedla Adina Frantová. 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

21.
dub
USK Praha B
BK Strakonice
4.
kvě
USK Praha B
Studánka Pardubice

Výsledky

11.
dub
68
53
USK Praha B
Pandy Čelákovice
7.
dub
61
59
USK Praha B
Žabiny Brno B

Tabulka

1.
BK Strakonice
12
2.
OSK Olomouc
12
3.
Žabiny Brno B
11
4.
Studánka Pardubice
10
5.
USK Praha B
9
6.
Pandy Čelákovice
6

Tréninky

Trenéři

Lucie Zeithammerová
Lucie Luxová