13.12.2021

USK Praha "B" - Válečnice Děčín  105:34 

V tomto utkání šla naše děvčata za vítězstvím od první minuty utkání. Holky hrály s velkou chutí a nasazením, v obraně získávaly míče a rychlými protiútoky  upravovaly skóre ve svůj prospěch. Podařilo se nám několik velmi pěkných akcí po spolupráci v útoku i v obraně. Do hry i do bodování se zapojilo všech deset hráček, šechny si zaslouží pochvalu za předvedený výkon.

Střelci: Frantová 21 b., Nováková 15 b., Cahová 15 b., Špatková 13 b., Vyroubalová 11 b., Kolářová 10 b., Beránková 9 b., Florjánková 6 b., Timková 4 b., Podroužková 1 b

USK Praha "B" - Bižuterie Jablonec nad Nisou  58:50

V neděli nás čekal mnohem kvalitnější a těžší soupeř, což jsme věděly z prvního vzájemného utkání v této sezoně, kdy jsme na venkovní palubovce s Jabloncem utrpěly porážku o 17 bodů. Po sobotě jsme ale byly naladěny vítězně a chtěly jsme tentokrát vítězný víkend dotáhnout v obou utkáních. Nastoupily jsme velmi bojovně, praly se o každý míč, makaly jsme v obraně, což se projevilo i ve skóre a soupeřky byly naší hrou zaskočeny. Poločas jsme vedly o 8 bodů a vypadalo to slibně. Bohužel i přes upozornění, že začátek druhé poloviny hry je velmi důležitý a je třeba se soustředit, během prvních dvou minut jsme udělaly několik velkých chyb  a o náskok jsme rázem přišly, soupeřky šly do vedení. Naštěstí jsme všechny velmi zabojovaly a vydřely zasloužené vítězství. Super, velká pochvala  všem hráčkách za bojovnost a nasazení, u všech byla předvedenou hrou vidět chuť po vítězství.

 Střelci:  Cahová 13 b., Frantová 10 b., Vítková 9 b., Vyroubalová 9 b., Nováková 8 b., Špatková 5 b., Beránková 4 b.

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

4.
kvě
USK Praha B
Studánka Pardubice
5.
kvě
Pandy Čelákovice
USK Praha B

Výsledky

21.
dub
48
75
USK Praha B
BK Strakonice
11.
dub
68
53
USK Praha B
Pandy Čelákovice

Tabulka

1.
OSK Olomouc
16
2.
BK Strakonice
14
3.
Žabiny Brno B
14
4.
Studánka Pardubice
13
5.
USK Praha B
10
6.
Pandy Čelákovice
8

Tréninky

Trenéři

Lucie Zeithammerová
Lucie Luxová