20.11.2017
Dvě utkání, stejný soupeř, dva rozdílné výkony a tomu odpovídající výsledky. Po slabém výkonu v Kralupech prohráváme o 9 bodů. Bojovnost a chuť po vítězství byla odměněna 30 bodovým rozdílem v náš prospěch při odvetě na Královce

V pátek 17.11.2017 jsme odehrály utkání proti Kralupům. Samotnému utkání předcházela nezvyklá situace, utkání dle hlášenky mělo být odehráno ve Slaném. Do Slaného  jsme dorazili my a rozhodčí. Domácí tým se v klidu rozcvičoval na domácí palubovce v Kralupech. Takže utkání nakonec začalo o hodinu později, poté co jsme se my a rozhodčí přemístili do správné haly. Dost možná tato situace ovlivnila náš výkon, a přesto že jsme měly úvod výborný a vypadalo to, že si odvezeme hladké vítězství nakonec z toho byla porážka. V druhé půlce nám došly síly, chyběla bojovnost a hlavně byla velmi špatná obrana.

V neděli 19.11.2017 jsme nastoupily k odvetě na domácí palubovce. Výkon všech holek byl o hodně lepší, byly jsme bojovné, v obraně agresivní a v útoku se dařilo pronikat až do koše. Na rozdíl prvního utkání , kdy jsme střilely 20 TH a proměnily z toho pouhých 7 , dnes jsme byly hodně aktivní a TH jsme střílely 39!! z toho proměnily 26. Střelecky se dařilo v obou utkáních Natce Gurtlerové a Sáře Špelinové, výborný výkon v něděli předvedla Nela Blažková. Velmi dobrou premiéru v soutěži DL měla i Natka Mádlová, která vynikala bojovností a minuty na hřišti si hodně užívala.

USK Futures PRAHA

Nadcházející utkání

6.
dub
USK Praha B
OSK Olomouc
7.
dub
USK Praha B
Žabiny Brno B

Výsledky

17.
bře
82
54
Studánka Pardubice
USK Praha B
24.
úno
79
61
BK Strakonice
USK Praha B

Tabulka

1.
OSK Olomouc
9
2.
Žabiny Brno B
9
3.
BK Strakonice
8
4.
Studánka Pardubice
8
5.
USK Praha B
4
6.
Pandy Čelákovice
4

Tréninky

Trenéři

Lucie Zeithammerová
Lucie Luxová