U13

8.11.2021
Holky U13, po kompletním dohrání prvního kola kdy hrály s každým v tabulce zůstávají neporažené.

I po listopadovém hracím víkendu, kdy se odehrály 4 zápasy Pražského přeboru U13, se vezeme stále na vítězné vlně. 

V sobotu jsme hrály v Jenči proti BŠ Tygři Praha a zvítězily jsme 60:32. I když skóre na to nevypadá, tak si holky musely máknout, soupeř se dlouho houževnatě držel, ale ve druhém poločase se nám podařilo především rychlými protiútoky soupeři odskočit. Druhý zápas proti nováčku soutěže Porgu jsme odehrály s chutí, na soupeři bylo vidět, že teprve sbírá zkušenosti, ale po celý zápas u něj byla vidět snaha. U nás si s chutí zahrály všechny hráčky a všechny se zapsaly do střelecké listiny. Zvítězily jsme 103:8.

V neděli nás čekaly opět dva zápasy po sobě a to v tělocvičně Sokola Nusle. První zápas jsme odehrály proti Sokolu Nusle. V zápase jsem sice zvítězily vysokým rozdílem 92:32, ale i soupeř bojoval a měl několik pěkných akcí, kdy jsme my vypustily v obraně, na což si musíme dávat pozor.

Druhý zápas proti HB basket nepřinesl pro diváky moc hezky koukatelný basket, oba týmy se nadřely na každý koš, my jsme byly trochu důslednější v zakončení. Poločasové vedení o 9 bodů se nám podařilo ještě navýšit a zvítězily jsme  43:24.

Další zápasy nás čekají začátkem prosince. Nyní jsme bez porážky na 1.místě PP U13, ale máme stále na čem pracovat.