Tým žákyň se zapoji do soutěže ČBF

1.2.2021
Jak dál a jak namotivovat hráčky, aby na basket nezapomněly. Přihlásily jsme se do soutěže ČBF: HEJBNI SE a sbírej fanoušky.

Je to už 3,5 měsíce co hráčky mladších i starších žákyň odehrály basketbalové utkání a co se sešly společně na tréninku. Naděje, že se v lednu rozeběhnou soutěže už dávno vzala za své, stejně tak asi vyhasíná naděje, že by se rozehraná pro nás úspěšně sezóna mohla dohrát. Holky už po druhé během jednoho roku mohou trénovat pouze individuálně, a trenérky u většiny z nich nahradili rodiče, kteří se snaží u holek udržet zájem o sport. Současná pauza je už velmi dlouhá a chladné počasí moc nepřeje individuálním tréninkům na hřišti a tak udržet motivaci děvčat je v současné těžké době velmi složité. Proto velmi vítáme výzvu ČBF " Hejbni se a sbírej fanoušky", do které jsme přihlásili tým složený z ročníku 2006 a 2007. Soutěž byla zahájena v pátek 29.1.2021 a potrvá do konce února.  Děvčata každý den poctivě hlásí jaké sportovní aktivity daný den dělaly a trenérka zapisuje do formuláře. Za nasportované minuty sbíráme body a vítězové kromě ceny se mohou stát virtuálními fanoušky při kvalifikačním utkání reprezentace mužů v únorovém hracím okně. Velmi milým překvapením je, že se do soutěže přihlásila skoro všechna děvčata ( 22 děvčat z 25), což je příslibem, že většině basket chybí a těší se na návrat na palubovky.

Držme proto našim hráčkám palce, aby se v soutěži umístily co nejlépe a přejme si, abychom se se všemi již brzy potkaly pod bezednými koši.

 

Více info o soutěži zde: htps://www.cbf.cz/ostatni/kratke-zpravy/hejbni-se-sbirej-fanousky-a-hraj-o-moznost-fandit-repre-online.html