U 15 B před nucenou pauzou dvakrát poraženy

12.10.2020
S oběma družstvy Benešova porážka

USK Praha "B" - BC Benešov "B"  50 : 52 po prodloužení (43 : 43)

V sobotu začátek utkání ukazoval na pohodové utkání (9:0), po první čtvrtině 18:12. Bohužel jsme v průběhu utkání dělaly chyby a utkání se otáčelo ve prospěch soupeře. Úplně jsme vyhořely v doskoku pod vlastním košem, kdy si soupeřky v mnoha útocích nepovedenou střelu i několikrát doskočily a nakonec skórovaly. Dalším důvodem naší porážky bylo velké množství ztrát.

Body: Vyroubalová 14, Kolářová a Florjánková 6, Kadeřábková, Končelíková a Špatková 5, Podroužková 3

USK Praha "B" - BC Benešov 56 : 75

V neděli se utkání vyvíjelo od počátku ve prospěch soupeřek, které postupně navyšovaly bodový náskok. Drtily nás rychlým protiútokem a bohužel i několika "přehozy", které jsme nedokázaly ubránit.

Hrály jsme mnohem lépe než předcházející den, ale opět jsme zaostaly v doskoku, příliš mnoho bylo ztracených míčů. Přesto jsme předvedly několik velmi pěkných akcí (rychlé protiútoky, bloky, spolupráci dvojic). Nucená pauza nám jako všem dost uškodí, ale co se dá dělat, budeme nadále pracovat na odstraňování nedostatků.

Body: Špatková 16 (1x "3", TH 7/1), Vyroubalová 10, Končelíková 7, Baštová 6, Podroužková, Florjánková a Kadeřábková 4, Moravcová a Vřešťálová 2, Beránková 1