Cíle si nedávám, říká Tereza Halátková

25.6.2020
Benjamínka v týmu, Terezu Halátkovou, čeká po skončení koronavirových opatření náročné období. Před nedávnem jí skončily klubové povinnosti, na které navázala téměř měsíční příprava s reprezentací do 20 let. A to vše musela ještě skloubit se školní výukou a uzavřením známek.

Máš za sebou u A týmu ZVVZ USK Praha první rok, jak bys ho ohodnotila?
Hodnotím ho kladně, byla to taková nová kapitola a hlavně otrkávačka, kvalitní tréninky s velmi kvalitními hráčkami, takže hlavně velké zkušenosti.

Tvým spoluhráčkám ze seniorského týmu skončila jak klubová, tak reprezentační příprava, zatím co ty absolvuješ ještě 3 tréninkové kempy s reprezentací do dvaceti let. Jak ti to pomůže v přípravě na další sezonu?
Tyto kempy by měly být hlavně o individuálních činnostech, na což se těším, protože zlepšovat svoje individuální schopnosti není nikdy špatné. Věřím, že mi pomůžou, až se zase všichni sejdeme, ve hře 5na5.

V návaznosti na předešlou otázku, V ŽBL jsi nastupovala pravidelně, v Eurolize jsi hrála méně. Je tvojí motivací dostat více příležitostí v obou soutěžích?
Určitě ano. Nyní vím, co mám zlepšovat a na co se více zaměřit. Doufám, že postupným tréninkem a individuální přípravou toho dosáhnu.

Dáváš si před sezonou nějaké cíle?
Cíle si žádné nedávám. Jen doufám v kvalitní a úspěšnou sezónu. Hlavně ve zdraví nás všech!

Boxerskou hantýrkou – ring volný
Chtěla bych poděkovat za příležitost, která se mi dostala. Hrát s holkama a učit se od nich je skvělé. Doufám, že nám to do budoucna půjde jen líp a líp a že nás čekají úspěšně sezóny.