Velmi nezvyklý vstup do Extraligy U14

21.1.2020
První dvě utkání odehrály mladší žákyně v extralize U14. V sobotu velmi nepovedený výkon proti HB se děvčata snažila napravit v neděli v Klatovech.

Sobota 18.1.2020

HB Basket x USK

61:29

Utkání se nám vůbec nepovedlo, vůbec nám nesvědčil velký prostor ve sportovní hale na Zličíně, několikrát jsme ztratily míč, protože jsme běhaly v autu, nebyly jsme se schopné trefit do koše. Vrcholem nemohoucnosti byla 3.čtvrtina, ve které jsme proměnily pouhé dvě střely. Nešlo nám vůbec nic. Byla to marnost nad marnost a tak holky po skončeném utkání dostaly jediný úkol, zapomenout na dnešní výkon a v neděli hrát lépe!

Neděle 19.1.2020

BK Klatovy x USK Praha ... bez výsledku.

V neděli jsme začaly odhodlaně a s chutí, zdobila nás bojovnost i zlepšená obrana, přesto jsme dostaly několik trojek. Padalo málo košů na obou stranách a utkání bylo celou dobu vyrovnané. Výborně zahrály Linda Srpová a Majda Vítková, svou bojovností je doplňovly Eliška Jevanská, Kája Cahová či Klára Seidlová.Dle výsledkové tabule jsme po skončení hracího času prohrály o 2 body. Při kontrole zápisu po skončení utkání se zjistilo, že zápis byl druhý poločas psán špatně a nebylo možné zkontrolovat konečný stav.  Takže o výsledku či případném opakování utkání (což je velmi pravděpodobné) bude rozhodovat komise STK.