Poslední předvánoční víkend U15 B napůl spokojeně

9.12.2019
Předvánoční víkend úspěšný jen z poloviny

V sobotu pohodové vítězství s Táborem 59:34, v neděli nečekaná porážka s Benešovem 47:50

Vstup do sobotního utkání byl pozvolný, ale postupně jsme v průběhu utkání mířily k vítězství. V obraně se nám díky dobrému odstupování dařilo získávat spoustu míčů, podařilo se nám několik rychlých protiútoků, tradičně slabší jsme ale měly úspěšné zakončování bezprostředně pod košem. Škoda, rozdíl ve skore mohl být o dost vyšší.  Pozitivní bylo velmi aktivní zapojení všech hráček týmu, včetně bodování. Hrály jsme bojovně a s chutí, super.

V neděli byl náš výkon o poznání jiný, hrály jsme ustrašeně a velmi bojácně. Soupeřky z Benešova jsme venku porazily o "parník" a to v nás asi zanechalo dojem, že na domácí palubovce vše půjde samo a v pohodě. Bohužel, realita byla zcela jiná. Jednak jsme z důvodu nemocí a zranění hráček hrály ve velmi oslabené sestavě, také se vůbec nedařilo. Soupeřky pohodlně postupně navyšovaly svůj náskok a vypadalo to, že  se smíříme s nečekanou a poměrně vysokou porážkou. Do poslední čtvrtiny jsme nastupovaly s mankem patnácti bodů a vypadalo to, že bude hůř...

Naštěstí jsme konečně  "zvedly hlavu" a začaly hrát to, co umíme. Bojovaly jsme o každý míč, začaly jsme doskakovat pod oběma koši, nebály se zakončovat 1x1. Hurááá!!

Tři minuty před koncem utkání jsme manko stáhly na pouhé dva body (46:48), bohužel nedostatkem sil jsme celkový výsledek již zvrátit nedokázaly. Ale velká pochvala, nezabalily jsme to a bojovaly až do poslední vteřiny utkání!