První kolo play off EuroLeague Women

4.3.2019
Basketbalistky ZVVZ USK Praha mají za sebou obě základní části soutěží, Ženské basketbalové ligy a EuroLeague Women. V ŽBL skončily hráčky na prvním místě bez jediné porážky a v ELW na místě druhém. Již zítra odehrají svůj první čtvrtfinálový duel Euroligy na domácí půdě proti tureckému Fenerbahce.

První kolo čtvrtfinále odstartuje rozskokem v 19.00 ve sportovní hale Královka. Basketbalistky ZVVZ USK Praha se budou snažit hned v prvním duelu urvat vítězství, aby měly šanci na postup mezi nejlepší čtyři celky Evropy. Klíčem k postupu na Final 4, je třeba dosáhnout dvou vítězných utkání. Druhé čtvrtfinále se přesouvá do Istanbulu, kde se bude hrát tento pátek.  Pro hráčky USK to nebude nijak jednoduchý zápas. Turecký tým totiž o víkendu získal titul v poháru. Fenerbahce má v týmu hned několik zvučných jmén jako jsou Plum – Vaughn – Harley – Verameyenka – Vardarli, to jsou hráčky, které dovedly tým na třetí místo tabulky v těžké skupině B. Věříme, že svěřenkyně Natálie Hejkové předvedou své nejlepší výkony a v zápase se ujmou vedení 1:0.

Věříme, že si najdete v úterý čas na Královku a přijdete v co největším počtu vytvořit hráčkám ZVVZ USK Praha bouřlivou domácí atmosféru. Těšíme se na Vás, v úterý 5. 3. 2019 od 19 hodin ve SH Královka.