Poslední zápas základní části EuroLeague Women

19.2.2019
Basketbalistky ZVVZ USK Praha dnes ráno odcestovaly na poslední zápas základní části evropské ligy do polských Polkowic. V Polkowicích je nebude čekat jednoduché utkání. V zápase pro hráčky z Královky bude výhra znamenat 2. místo ve skupině, prohra znamená za předpokladu, že Tango Bourges vyhraje, místo třetí.

Středeční utkání odstartuje na hřišti Polkowic od 20.00. Zápas o druhé místo tabulky A přinese velmi zajímavý duel. V prvním zápase hráčky USK na domácí palubovce porazily Polkowice 78:53. Tým z Královky má na svém kontě v posledních třech zápasech tři vítězství a čtvrté vítězství by jim zajistilo výhodu domácího prostředí v prvním kole play off, které se odehraje 5. března. Druhé kolo čtvrtfinále se odehraje tentýž týden 8.bžezna na půdě soupeře. Případný třetí duel se odehraje ve středu 13. března.

Věříme, že tým ZVVZ USK Praha dotáhne svou sérii vítězství do šťastného konce a bude mít výhodu domácí prostředí v prvním kole vyřazovacích bojů. Ve skupině B, je to zatím také vyrovnané a rozhodne až poslední kolo základní části. Nejzajímavějším zápasem druhé skupiny bude duel TTT Riga – Šoproň Basket.

Na utkání do Polkowic vyráží přes 10 sklaních fanoušků podpořit naše hráčky. Vy můžete sledovat utkání zde.