Ve středu euroligové utkání proti Bourges Basket

22.1.2019
Hráčky ZVVZ USK Praha dnes brzy ráno odcestovaly do Francie, kde se ve středu utkají proti Basket Bourges. Pražanky mají za sebou dvě porážky v řadě, dokáží je prolomit ve Francii?

Dnes ráno odcestovaly Pražanky do Francie, kde je čeká další kolo Evropské ligy. Tentokrát se utkají proti francouzskému týmu Bourges Basket. V letošní sezóně už jedno utkání proti Francouzkám odehrály a z domácího utkání si odnesly vítězství 88:80. Nejlepší střelkyní tohoto zápasu byla s 22 body Alyssa Thomas.

Nejlepší hráčkou Bourges Basket je francouzská reprezentantka Marine Johannés, která za 27 minut na hřišti stihne v průměru dát 16,4 bodů, 2,8 doskoků a přidat 4 asistence. Další pravidelně dvoucifernou střelkyní je Alexia Chartereau s 11,4 body na utkání a Nayo Rancock Ekunwe s 11,7 body.

Basket Bourges v posledním kole podlehl Orenburgu 65:72 a mají na kontě stejný počet vítězství a porážek a se ZVVZ USK Praha se tak dělí o 2. a 3. místo ve skupině A. Utkání se odehraje ve středu 23. 1. 2019 od 20 hodin. Utkání můžete sledovat zde.