Ve středu doma proti Famila Schio

14.1.2019
Hráčky ZVVZ USK Praha čeká ve středu další domácí euroligové utkání. Tentokrát se postaví proti Famila Schio, které už v letošní sezóně jednou porazily. Podaří se jim vítězství zopakovat? Přijďte podpořit Pražanky v dalším kole Euroligy.

Po předehraném utkání v Ženské basketbalové ligy měly hráčky ZVVZ USK Praha volný víkend bez utkání, během kterého se připravovaly na další euroligové utkání, které odehrají ve středu od 19 hodin ve SH Královka.

Pražanky už se s týmem Famila Schio tuto sezónu utkaly a zvítězily 69:50. Nejlepší střelkyní byla v tomto utkání Alyssa Thomas s 19 body. Nejlepší střelkyní italského celku je s 11 body na utkání Američanka Jantel Lavender, která si ještě připisuje 8,9 doskoků a 1 asistenci. Mezi další opory týmu patří Francouzka Sandrine Gruda s 8,9 body, 6 doskoky a 1,4 asistencemi a Jacki Gemelos s 8,1 body, 3,8 doskoky a 2,6 asistencemi.

Utkání se odehraju ve středu, 16. 1. 2019 od 19 hodin ve SH Královka. Přijďte podpořit hráčky ZVVZ USK Praha k prvnímu domácímu vítězství v Eurolize v letošním roce.