3. finále ŽBL

1.5.2018
Hráčky ZVVZ USK Praha vedou ve finálové sérii Ženské basketbalové ligy 2:0 nad KP Brnem a od získání titulu je dělí už jen jedno vítězství. Pokud Pražanky dovedou poslední utkání do vítězného konce, získají titul jako jediný neporažený tým v ŽBL.

Druhé utkání mělo velmi podobný průběh jako utkání první. Hráčky KP Brna nastoupily do utkání velmi aktivně a v obou zápasech zvítězily první čtvrtinu. Druhých deset minut už si vzaly skóre na svou stranu Pražanky, a od svých soupeřek už se jen vzdalovaly. V prvním utkání se střelecky nejvíce dařilo Kateřině Elhotové, která dala 19 bodů, a ve druhém zápase také s 19 body, Maria Režan.

Třetí finálové utkání se vrací na domácí palubovku do SH Královka, které se odehraje ve středu 2. 5. 2018 od 17 hodin. V případě, že Pražanky zvítězí, bude se jednat o poslední utkání Ženské basketbalové ligy 2017/2018. Nenechte si ujít možná poslední příležitost vidět tuto sezónu hráčky ZVVZ USK Praha na domácí palubovce. Pro všechny fanoušky ZVVZ USK Praha máme připraveno překvapení. Pokud fanoušci přijdou ve žlutém oblečení, mají zajištěno občerstvení v bufetu ZDARMA. Těšíme se na Vás. Přijďte vytvořit bouřlivou finálovou atmosféru.