Dvě výhry DL U17

17.12.2017
Poslední předvánoční víkend hráčky USK B odehrály dvě utkání v soutěži DL U17 a získaly dvě důležitá vítězství.

V sobotu jsme nastoupili proti Litoměřicím , se kterými jsme na domáci palubovce vyhráli o jeden bod. Začátek utkání jsme si udržovali malé vedení  v poločase jsme prohrávali o pět bodů. Výborně hrála Sára Špelinová, kterou soupeřky nedokázaly ubránit. Bouhžel se k Sáře nikdo další nepřidal. Druhý poločas si soupeřky na nás soupeřky vlétly a během pěti minut si udělaly náskok 15 bodů. My jsme změnily obranu a začaly pomaličku stahovat. K Sáře se střelecky přidala Natka Gurtlerová a nakonec se začalo dařit i Barče Novákové, která střelou dvě vteřiny před koncem utkání rozhodla o našem vítězství. Všechny holky za bojovnost a urputnost si zaslouží pochvalu.

Body: Špelinová 23, Gurtlerová 15, Nováková 7, Sklenaříková 4, Petráňová 3, Hranáčová 2, Siebenstichová a Mynářová 1.

V neděli jsme vyrazili do Ústí nad Labem, soupeřky v této sezóně ještě nevyhrály a tak vítězství bylo povinné. Tým oproti sobotě doplnila Kačka Votrubová a Maruška Žílová. V utkání jsme měli pěkné okamžiky a dvě třetiny utkání jsme hráli proti zónové obraně. Přesto všech jedenáct hráček dostao dostatečný herní prostor a možnost získat herní zkušenosti.

Body: Špelinová a Nováková 14, Žílová 13, Votrubová a Hranáčová 10, Gurtlerová 6, Mynářová 5, Petráňová 4 , Siebenstichová 2