Rozhodující boj o Final Four už zítra

14.3.2017
Hráčky ZVVZ USK Praha čeká ve středu třetí čtvrtfinálové utkání, které rozhodne o tom, kdo se zúčastní letošního Final Four Euroleague Women. Zatím jsou známy dva ruské týmy, Jekatěrinburg a Kursk.

První utkání odehrály Pražanky v Rusku na palubovce Orenburgu, který si od začátku utkání držel dostatečný náskok, aby první souboj proměnil ve svůj prospěch a zvítězil tak rozdílem 23 bodů, 80:57. Následující domácí utkání bylo pro hráčky ZVVZ USK Praha velmi důležité. Buď zvítězí, nebo konec euroligy ročníku 2016/17. V druhém čtvrtfinálovém boji, ale daly hráčky ZVVZ USK Praha svou bojovností jasně najevo, že v cestě do Final Four skončit rozhodně nechtějí. Skvělý výkon tak předvedly v pátek na domácí palubovce, kde loňského finalistu porazily 64:55 a srovnaly tak sérii na 1:1. Včera hráčky odcestovaly na poslední rozhodující zápas, který se odehraje zítra 15. 3. 2017 od 15.00 našeho času na půdě Orenburgu.

Utkání můžete sledovat na www.facebook.com/EuroLeagueWomen, www.livebasketball.tv nebo tzv. near live (vysílání se spožděním) na www.youtube.com/FIBA.