Boj o vše čeká ZVVZ USK Praha zítra na Královce

9.3.2017
Basketbalistky ZVVZ USK Praha čeká těžký úkol. Před zraky domácích fanoušků budou muset zítra Pražanky zvítězit, aby měly šanci bojovat o Final 4. V prvním kole čtvrtfinále bohužel nestačily na Orenburg a na ruské půdě podlehly 57:80.

Královka zítra přivítá druhé kole čtvrtfinále EuroLeague Women 2016/2017. Tento zápas rozhodne, zdali se odehraje i třetí kolo nebo bude znám jeden z účastníků Final 4. Pokud Rusky vyhrají, mají zajištění postup, v případě že USK vyhraje, přesune se série opěr do Orenburgu, kde se bude hrát ve středu 15. března.

V prvním zápase nejvíce bodů zaznamenaly podkošové hráčky Zahui a Anoikina, které zaznamenaly shodně po 18 bodech. K nim se přidala ještě americká rozehrávačka Mitchell, která dala 13 bodů. Za tým ZVVZ USK Praha se nejlépe prosadila zkušená španělská opora Laia Palaou, která soupeřkám dala 13 bodů. Bohužel procentuální úspěšnost střelby Pražanek byla oproti Orenburgu nízká. Klíčové utkání začíná zítra od 19.00 ve sportovní hale Královka. Přijďte podpořit holky k vítězství. I vaše podpora pomůže. Máme pro Vás připraven malý dárek.