O víkendu nás čeká poslední domácí zápas základní části ŽBL

9.2.2017
Hráčky mistrovského klubu ZVVZ USK Praha bohužel v posledním euroligovém duelu podlehly na Královce favoritovi soutěže, Dynamo Kursk 49:73. Dynamo si tak zajistilo prvenství ve skupině A a dobrou pozici do play off. Basketbalistky USK čeká ještě tuhý boj o druhou příčku již příští středu, kdy vyzvou Fenerbahce Istanbul.

V české lize jsou mistryně k nezastavení. Suverénním výkonem prochází základní částí bez jediného klopýtnutí. Do konce základní části čekají Pražanky ještě čtyři utkání. Poslední domácí je na programu již tuto sobotu 11. 2. od 17.00 v domovské hale Královka. Do pražské haly zavítá předposlední celek tabulky U19 Chance – Strakonice. Mladý tým má na svém kontě zatím pouze jednu výhru. Mladý tým táhne Veronika Rybová, která dlouhé roky hájila barvy DSK Nymburk.

Domácí v prvním duelu vyhrály na jihočeské půdě jasným rozdílem 102:23. Nejlépe se v zápase dařilo Aleně Hanušové, která zaznamenala 20 bodů a přidala 11 doskoků a zapsala si tak double double. Přijďte se podívat na českou ligu, která se blíží do bojů play off. Přijďte v sobotu holky podpořit a užít si krásu basketbalu.