U15 další dvě výhry na domácí palubovce

24.1.2017
O víkendu 21.-22.1.2017 opět vítězně U15 na domácí palubovce! V sobotu porazily houževnatý tým z Kralup a v neděli se nám podařilo oplatit týmu HB Basket porážku z loňského finále MČR U14!

USK: Kralupy

74:47

o jednoznačném výsledku rozhodl hlavně vstup do utkání a celý první poločas. V druhé polovině utkání jsme polevily v obraně a tak náskok přestal narůstat. Do utkání se opět zapojilo všech 12 hráček.

 

USK: HB Basket Praha

75:50

Po celé utkání jsme byly lepším tým, zpočátku vázla komunikace v obraně a zvlášt po chybách pivotek, které přebíraly clony nám soupeř dával jednoduché koše. Po důrazném upozornění se pak obrana zlepšila a do poločasu jsme si udělali pěkný náskok. 3.Čtvrtina byla vyrovnaná v HB jsme měli problém bez faulu ubránit Nexbauerovou. V momentě, když hráčky z HB začaly stahovat na rozdíl 9 bodů, vzala utkání do svých rukou Kačka Zeithammerová, která během dvou minut dokázala svou aktivitou v útoku i obraně vrátit náskok na naší stranu. Pak již soupeřky rezignovaly a na další zvrat už neměly energii.

Celkové hodnocení obou dnů, splnily jsme co jsme očekávaly a přesto že naše hra má stále spoustu nedostatků, tým má širokou základnu a každá hráčka, která zasáhne do hry odvede to co se od ní čeká. O tom také svědčí, že v obou dnech se bodově rozložilo na deset či jedenáct hráček.