Po návratu z Ruska nás čeká dohrávka 3. kola ŽBL

8.12.2016
Hráčky ZVVZ USK Praha včera odehrály zápas proti Dynamo Kursk, který si v těsném konci udržel neporazitelnost ve skupině B a tým ZVVZ USK Praha se tak posunul na druhé místo v tabulce. Včerejší porážka znamenala pro tým ZVVZ USK Praha první prohru v letošní euroligové sezóně.

Dnes už jsou ale hráčky zpět, čekají je dva tréninky a v neděli odehrají další utkání Ženské basketbalové ligy proti KP Brno. Utkání proti KP Brno, které se mělo odehrát ve 3. kole, se tak odehraje tuto neděli od 16 hodin ve SH Královka. Tým KP Brno se zatím v tabulce drží na 5. místě s bilancí 9 výher a 3 prohry. Nejlepší střelkyní brněnského celku je Tereza Pecková se 17,3 body na zápas a 6,6 doskoky. Mezi další dvouciferné střelkyně patří Solopova Marina a Kopecká Eva. Do týmu KP Brno také zavítala nová hráčka Stephanie Zenora Madden, která zatím odehrála pouze tři utkání, ze kterých si vytvořila zápasový průměr 13,3 bodů a 7,3 doskoků.

Zavítejte v neděli do SH Královka na třetí adventní neděli už od 14:30. Nadace KOŠE PROTI DROGÁM si pro Vás připravila bohatý sportovní program, na který se můžete těšit Vy i Vaše děti. VOLNÝ VSTUP na utkání od 16 hodin získá ten, který přinese na Královku vlhčené ubrousky, které poputují Dětskému centru v Krči. Těšíme se na Vás v neděli.