Pozor, pozor, zítra hrajeme v Černošicích

18.10.2016
Již zítra proběhne další kolo ženské basketbalové ligy. Tentokrát ZVVZ USK Praha vyzve Slovanku Mladou Boleslav. Po vzájemné dohodě obou klubů a ČBF se utkání odehraje v nově vybudované Hale Věry Čáslavské v Černošicích. V rámci propagace basketbalu se přesouvá utkání z Královky do Černošic.

Basketbalistky USK jsou již skoro v kompletní sestavě. O víkendu přiletěly olympijské medailistky Sonja Petrović a Marta Xargay. Od pondělí se zapojily s týmem do tréninku. Poslední hráčka, která doplní ZVVZ USK Praha, Candice Dupree, přiletí až po Vánocích. Tým už za týden čeká první kolo Euroligy, kdy se utká s týmem Györu. Na utkání se můžete jet podívat a podpořit hráčky v nové sezóně 2016/2017. Více se dočtete zde.

Hala Věry Čáslavské zažije premiéru v podobě nejvyšší ženské basketbalové ligy. Souboj prvního týmu s jedenáctým týmem tabulky. Slovanka v posledním kole předvedla velmi dobrý výkon proti Handicapu Brno, ale na vítězství to nestačilo. Tým ZVVZ USK Praha porazil na domácí půdě Hradec. Utkání se mimořádně odehraje od 19.00.

Slovo trenérky Natálie Hejkové k zítřejšímu zápasu:

„Ve středu nás čeká další utkání ŽBL, doufejme, že předvedeme pěkný basketbal hodný jménu Haly Věry Čáslavské. V tomto utkání se poprvé v letošní sezóně představí naše zahraniční posily Marta Xargay, Sonja Petrovic a Kia Vaughn. Budeme se tedy těšit na jejich výkony a zapojení do týmu.“

Kde se hala nachází: Pod Školou 447, 252 28 Černošice, odkaz na mapu.