Zítra nám odstartuje nová sezóna ŽBL

27.9.2016
A je to tu! Nová sezóna a s ní i nový tým jsou zde. Zítra vstoupíme do nové sezóny nejvyšší ženské basketbalové soutěže v ČR. Pro ostatní týmy ŽBL 2016/2017 již začala v uplynulém víkendu, ale tým ZVVZ USK Praha byl na turnaji v Lučenci, kde obhájil prvenství z loňského roku. Oproti loňské sezoně bude v té letošní, nově složený tým Natálie Hejkové, hrát venkovní, ale i domácí utkání.

Již zítra loňské mistryně odcestují do Trutnova, kde je čeká první zatěžkávací utkání v lize. Trutnov v předchozím ročníku ligy vybojoval třetí místo. V letošním ročníku bude tým vystupovat pod názvem TJ Lokomotiva Trutnov. Tým ZVVZ USK Praha má za sebou celkem pět přípravných utkání, ve kterých změřil síly s loňskými stříbrnými medailistkami z ŽBL, DSK Basketball Nymburk, Švédkami Udominate – EuroCup, Pieštanské Čajky – EuroCup a Miškocl – EuroCup. Ve všech utkáních byly hráčky ZVVZ USK Praha 100%.

Zítřejší utkání můžete sledovat od 17.00 na: http://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Basketbal/Soutez-Basketbal-ZBL/Cast-Zakladni/Pohlavi-Zeny/Sezona-2016-2017/140469-Kara-Trutnov-ZVVZ-USK-Praha.htm