Do přípravy se už zapojují zahraniční hráčky

5.9.2016
Hráčky ZVVZ USK Praha zahájily přípravu na sezonu 2016/2017, do které zdaleka nevstoupily všechny hráčky, ale zatím pouze Češky. Až dnes se připojila, stříbrná medailistka z LOH, Laia Palau a lotyšská pivotka Anete Steinberga.

Letní příprava odstartovala druhým týdnem v srpnu. Hráčky ZVVZ USK Praha se sešly se svým kondičním trenérem Alešem Kaplanem, se kterým potrénovaly především fyzickou kondici. Do začátku přípravy nastoupily české hráčky doplněné mladými talenty, a to Ilona Burgrová, Alena Hanušová, Tereza Vyoralová, Karolína Elhotová, Aneta Mainclová a Tereza Šípová v minulém týdnu se ještě připojily mladé hráčky Veronika Šípová, Michaela Krejzová a Veronika Voráčková a tento týden se tak do přípravy připojují další dvě hráčky, a to Laia Palau, která má za sebou úspěšnou účast na LOH v Riu de Janeiru, a lotyšská pivotka Anete Steinberga.

Na ostatní zahraniční hráčky si tým ZVVZ USK Praha bude muset ještě chvíli počkat, dohrávají totiž sezonu v zámořské WNBA za týmy Phoenix Mercury a Washington Mystics. Návrat do Česka těchto hráček se tak upřesní až po dalším vývoji v zámoří, o kterém vás budeme informovat.