6. kolo EuroLeague Women je tady a s tím vstup ZDARMA

30.11.2015
ZVVZ USK Praha čeká další kolo EuroLeague Women a to proti Spar CityLift Girona ze Španělska. Předešlé dva týdny se uskutečnila reprezentační pauze, které se zúčastnily i hráčky ZVVZ USK Praha. Karolína Elhotová byla vybrána do reprezentace žen B, Laia Palau s Martou Xargay reprezentovaly Španělsko a Sonja Petrović s Tijanou Adjuković Srbsko, všechny hráčky podávaly výborné výkony.

Během reprezentační pauzy ostatní hráčky trénovaly první týden s kondičním trenérem Alešem Kaplanem, kde zakomponovaly atletiku spojenou se střelbou. V druhém týdnu se připojily ostatní hráčky a tréninky byly v herním duchu. Hráčky ZVVZ USK Praha odehrály dvě utkání proti dorostencům z USK Praha a Sokola Pražského, která vyhrály. Od pátku jsou již v plném počtu a tak se připravují na další Euroligový zápas.

Spar CityLift Girona má za sebou pět zápasů z toho jeden vítězný proti AGU Spor. Hráčky ZVVZ USK Praha ale nesmí nic podcenit. Girona totiž v posledním zápase proti UMMC Ekaterinburgu podlehla o pouhých 5 bodů. Mezi bodové lídry Girony patří američanka Chelsea Gray, která průměrně střílí 14,8 bodů na zápas, dále hráčka Naignouma Coulibaly z Malty s průměrem 11,7 bodů, Artemis Spanou 10 bodů a 8 doskoků a rozehrávačka Noemi Jordana se 3,2 asistencemi.

Zápas se odehraje ve středu 2. 12. 2015 v 19:00 na Královce a vstup je ZDARMA. Věříme, že přijdete holky podpořit a pomoct jim k dalšímu vítězství v EuroLeague Women.

Je připraven doprovodný program:

Poločasová soutěž Firo Tůra - ve hře jsou lístky na koncert MONKEY BUSINESS nebo na Petru Janů

Pro děti - malování na obličej KISS Patrolkami