Den 2: Připisujeme další výhru na turnaji

25.9.2015
Tým Natálie Hejkové ve druhém hracím dni zvládl roli favorita a připsal si další výhru na memoriálu Janka Šufliarského. Soupeřem ZVVZ USK Praha byl maďarský tým ALUINVENT DVTK MISKOLC.

 

 

ZVVZ USK Praha - ALUINVENT DVTK MISKOLC 86:64 (25:20, 22:14, 16:11, 23:19)

Druhý hrací den měl na programu tým ZVVZ USK Praha opět dopolední trénink a večer od 19.30 je čekala další prověrka proti dalšímu Eurocupovému zástupci na turnaji. Za tým DVTK Miskolc nastoupila hráčka Likhtarovich, kterou jsme mohli vidět v minulé sezóně nastupovat v české lize za Hradec Králové. Hráčky ZVVZ USK Praha již od začátku utkání potvrzovaly roli favorita a vyhrály každou ze čtyř čtvrtin. Do rotace trenérka Hejková dostala všechny hráčky. Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Laia Palou, která zaznamenala 8 bodů a 9 asistencí.

Body ZVVZ USK Praha: Ajduković 23 (12 doskoků, double-double), Hanušová a Burgrová 14, Vyoralová 10, Palou 8, Karolína Elhotová a Kateřina Elhotová 7, Šípová 3

Komentář trenérky Natálie Hejkové:Hráčky jsou velmi vytížené a tak v úzkém kádru je program třech zápasů po sobě velmi náročný. Náš výkon se zápas od zápasu zlepšuje."

Maroš Kováčik sledoval vaši hru v prvním poločace zřejmě na zítřejší zápas. Jakou máte taktiku?

„Nebudu teď rozebírat taktiku nebo něco měnit, protože je to pořád jen příprava a nejde ani tak o vítězství v turnaji nebo nad Košicemi, ale o to abychom se zlepšovali, takže se na zítřejšího soupeře stále díváme tak, že víme, že jsou v přípravě o hodně dál než my, ale i tak se pokusíme vyhrát.