Nový ročník ženské basketbalové ligy v novém kabátě

17.9.2015
Ženská basketbalová liga vstupuje do dalšího ročníku a s ní i nový generální partner Bonver. Tým ZVVZ USK Praha bude hrát, stejně jako v loňské sezoně, pouze venkovní zápasy. A již tento víkend začíná v Hradci Králové.

Tým Natálie Hejkové bude mít v letošní sezoně velmi těžký úkol. Vyhrát euroligový titul a titul ŽBL, se nepodaří kde komu. Hráčkám ZVVZ USK Praha se to podařilo. Hned na úvod čeká tým tvrdý soupeř, jímž je Sokol Hradec Králové. Právě on byl soupeřem ZVVZ v loňském finále ŽBL. ZVVZ USK Praha stále čeká na hráčky, které dohrávají zámořskou WNBA. Pro novou posilu Tijanu Ajdukovic to bude premiérový zápas v Bonver ŽBL. Pro euroligové vítězky to bude první zápas v konfrontaci s týmem hrajícím Bonver ŽBL.

Tým poté odjíždí na mezinárodní turnaj pod názvem Memoriál Janka Šufliarského. V úterý 22. 9. odlétají do Budapešti a následně přejíždí do Lučence, kde bude turnaj probíhat. Na tento mezinárodní turnaj jsou také přihlášeni: Good Angels Košice (Euroliga), Piešťanské Čajky (Eurocup) a Aluinvent DVTK Miskolc (Eurocup).