Natália Hejková pokračuje v ZVVZ USK Praha

7.5.2015
I v příští sezoně 2015/2016 povede basketbalistky ZVVZ USK Praha uznávaná slovenská trenérka Natália Hejková. Vedení klubu oficiálně oznámilo prodloužení spolupráce s veleúspěšnou koučkou dnes dopoledne.

Natália Hejková dovedla svůj tým v uplynulé sezoně 2014/2015 ke třem trofejím.

Basketbalistky ZVVZ USK Praha ovládly - podle očekávání - obě tuzemské soutěže, jak Ženskou basketbalovou ligu, tak Český pohár, přičemž ani jednou neprohrály. Poprvé v klubové historii také triumfovaly v prestižní Evropské lize, navíc se jim to podařilo v novém domácím prostředí Sportovní haly Královka!

"Udržet Natálii Hejkovou v našem klubu i pro příští sezonu bylo jednoznačně naší prioritou," uvedl Marek Kučera, generální manažer ZVVZ USK Praha. "Vzájemná jednání probíhala již během sezony a jsme velmi rádi, že naše spolupráce bude pokračovat i nadále."

Majitelka pěti euroligových titulů (!) koučuje tým ZVVZ USK od listopadu 2012, kdy vystřídala odvolaného Ivana Beneše. "Před začátkem loňské sezony měla poprvé možnost připravit si tým podle svých představ a její práce se projevovala již tehdy, letos pak gradovala," poukázal Marek Kučera na fantastickou sezonu, jejímž vrcholem bylo již zmíněné premiérové euroligové prvenství.

Rozhovor s Natálií Hejkovou přineseme na začátku příštího týdne.