V utkání číslo 2 hrajeme o postupový mečbol

27.3.2015
Již dvě a půl hodiny po sobotním poledni začne čtvrtfinálový Zápas 2 mezi dvěma týmy z Královky. Tentokrát jsou coby domácí vedeny basketbalistky VŠ Praha. Náš tým, který ovládl středeční první utkání bezmála padesátibodovým rozdílem, si v případě očekávané výhry vybojuje postupový mečbol.

2. ZÁPAS ČTVRTFINÁLE PLAY-OFF ŽBL:

VŠ Praha vs. ZVVZ USK Praha
(sobota 28. 3. v 14:30, Královka)

Ideální scénář by měl být napsán podobně jako ve středu, kdy jsme rozhodli o našem přesvědčivém triumfu hned v první čtvrtině. Do zápasu jsme vstoupili úvodní šňůrou 20:4 a kromě třetí části hry, která skončila rozdílem jediného koše, jsme měli navrch.

"Zkoušeli jsme si věci, které bychom chtěli poyužívat i v Eurolize," poukázal Jiří Bárta, asistent trenérky Hejkové, na blížící se Final-4, které bude hostit hala Královka ve dnech 10. a 12. dubna. Podobně oba trenéři plánují využít i následující čtvrtfinálová utkání. "K tomu tyto zápasy budou sloužit," souhlasně přikývl asistent.

V úvodním duelu série dostalo prostor na palubovce všech deset hráček, přičemž žádná neodehrála více než 26 minut. Také střelba byla optimálně rozložena: šet hráček zaznamenalo dvouciferný počet bodů.