Rozehrávku ZVVZ USK posiluje Noelle Quinn

18.11.2014
Vedení klubu ZVVZ USK Praha zareagovalo na dlouhodobější zranění jedné z předpokládaných opor Danielle Robinson a pozici rozehrávačky vyztužilo angažováním nové posily. Je jí rodačka z Los Angeles, 183 cm vysoká rozehrávačka Noelle Quinn.

Devětadvacetiletá basketbalistka, kterou v roce 2007 draftovala Minnesota Lynx, by měla v našem klubu působit do té doby, než se uzdraví Danielle Robinson. "Smlouvu jsme zatím podepsali do Vánoc. Po svátcích by se měla vrátit Danielle," potvrdil generální manažer Marek Kučera.

Pozitivní zprávou je, že se podařilo velmi rychle vyřídit všechny náležitosti a Noelle Quinn bude trenérskému duu Natália Hejková-Jiří Bárta k dispozici již ve středečním druhém euroligovém utkání s Wislou Krakov. Pozvánku na tento zápas si můžete přečíst zde:

Euroliga podruhé. A podruhé doma: hostíme Krakov

V uplynulém ročníku WNBA Noelle Quinn oblékala dres Seattlu Storm. Ve 32 utkáních činily její průměry 3,8 bodu, 2,5 doskoku a 1,3 asistence za 15 odehraných minut. Její kariérní průměry v zámořské soutěži znějí 5,8 bodu, 3,1 doskoku a 2,5 asistence (za 22,6 minuty).

FOTO - ZDROJ: wnba.com