Další číslo FoliMagazínu už brzy...

3.4.2014
Dubnové vydání FoliMagazínu, internetového měsíčníku klubů ZVVZ USK Praha a VŠ Praha, již brzy naleznete ve vašich e-mailových schránkách či na webových prezentacích obou klubů. Na co se můžete těšit v aktuálním čísle?

... Na ohlédnutí za základní a osmifinálovou fází Evropské ligy, v níž si klub ZVVZ USK Praha zajistil vůbec poprvé ve své historii účast při vyvrcholení této nejprestižnější evropské klubové soutěže. "Před posledním domácím zápasem s Rivasem, i v něm samotném, jsem ze všech cítila obrovskou vůli vyhrát," říká Eva Vítečková ve FoliMagu. "Radost (po postupu) byla určitě velká, úleva o to větší a únava asi největší."

... Na otázky v rubrice Můj život odpovídaly právě Eva Vítečková a za VŠ Mariana Opočenská.

"Teď budu znít hodně sebevědomě, ale řekla bych, že ničím," usmála se Eva při odpovědi na otázku, čím nejvíce rozčilovala své rodiče. "Přála bych si mít takovou dceru, jako jsem byla já, nikdy se mnou nebyl žádný problém. A když, tak za to stejně mohl starší brácha." :-)

Pokud chcete vědět, co si Mariana představuje pod pojmem ideální relaxace, najdete v Magu odpověď: "Hodinová masáž zad, hodinová masáž rukou, hodinová masáž nohou..."

... V rubrice Mládež tentokrát dostaly prostor Andrea Ulrichová s Markétou Loflerovou.
"Basketbal mi zabere hodně času a když nějaký čas zbyde, tak ráda jezdím na snowboardu. Žiji jenom basketem," prozradila na sebe Andrea. Co na basketu nejvíce baví Markétu? "Nejlepší je obrana. Baví mě, jak je soupeř pak nešťastnej."

Tolik malá ochutnávka. Více už brzy v dubnovém vydání FoliMagazínu!